Gratis verzending vanaf €49

Uitgebreid en vernieuwend assortiment

Uitsluitend de beste kwaliteit hondenvoer

Gratis verzending vanaf €49

Uitsluitend de beste kwaliteit hondenvoer

Uitgebreid en vernieuwend assortiment

Betaling

Uiteraard willen wij het u als klant zo gemakkelijk mogelijk maken. Om die reden kunt u op onze webshop kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden. Welke betaalmethode u ook kiest, ze zijn allemaal veilig en betrouwbaar. Wij verwerken uw bestelling en betaling met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

De verschillende betaalmethodes die u kunt kiezen zijn:

Paypal

PayPal is een online-betaalsysteem. Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk internetaankopen betalen. Wilt u met PayPal betalen? Zorg dan dat u zich bij PayPal heeft geregistreerd met uw mailadres. Daarna kunt u uw bankrekening of credit card koppelen aan uw persoonlijke PayPal rekening.

Overboeking per bank

Kiest u voor een overboeking per bank? Dat plaatst u eerst uw bestelling en betaalt u middels een handmatige bankoverschrijving. Wanneer u voor deze methode kiest, krijgt u uiteraard onze bankgegevens te zien en de precieze details van uw order. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen zullen wij uw bestelling verzenden. Let wel op: het kan soms een aantal dagen duren voordat handmatige overschrijvingen verwerkt zijn door uw bank.

Ideal

iDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode om producten mee te betalen. Uiteraard kunt u bij ons ook afrekenen met iDEAL. U hoeft zich bij deze betaalmethode nergens voor aan te melden. U betaalt gewoon veilig via uw eigen bank. Dit doet u als volgt:

 

– Kies iDEAL als uw gewenste betaalmethode
– Selecteer uw bank
– Het internetbankieren-programma zal nu openen
– Controleer de ingevulde gegevens
– Keur de betaling goed
– Uw bank zal de aankoop bevestigen
– De transactie is geslaagd

U kunt met iDEAL betalen wanneer u een betaalrekening heeft bij de volgende Nederlandse banken:

– ABN AMRO
– Rabobank
– KNAB
– SNS
– ING
– ASN Bank
– Regiobank
– Bunq
– Moneyou
– Triodos Bank
– Van Lanschot
– Svenska Handelsbanken

Doorgaans gaat een iDEAL betalen heel snel. Het bedrag staat in de meeste gevallen ook direct op onze rekening. Met deze betaaloptie heeft u uw bestelling dus snel in huis.

Betaling Ideal Paypal

Categorieën

Wij doen er alles aan om uw hond zo gezond en gelukkig mogelijk te maken! Met onze hoogwaardige hondenbrokken, verschillende soorten snacks én ons aanbod aan gestoomde vers-vlees maaltijden, bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit!   

Hondenbrokken

Hondensnoepjes

Rawhide

Vers Vlees

Hondenbrokken

Rawhide

Hondensnoepjes

Vers Vlees

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en nieuwtjes rondom onze hondenvoeding en webshop.