Gratis verzending vanaf €49

Uitgebreid en vernieuwend assortiment

Uitsluitend de beste kwaliteit hondenvoer

Gratis verzending vanaf €49

Uitsluitend de beste kwaliteit hondenvoer

Uitgebreid en vernieuwend assortiment

Retourneren en klachtenafhandeling

Bij Hondenvoeronline.nl kunt een productbinnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Het product dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd.

Ruilen is alleen mogelijk door het product dat u graag ontvangt, (opnieuw) online te bestellen en de reeds bestelde producten retour te sturen. U ontvangt zo snel mogelijk hetgeld terug van uwgeretourneerde producten.

Graag ontvangen we van u via email de retourmelding, we kunnen er dan rekening mee houden dat er producten retour gestuurd worden. De kosten voor het retour sturen van een product zijn voor uw eigen rekening.

Klachtenafhandeling

Heeft u een klacht over onze dienstverlening of over een van onze producten? Dat is natuurlijk vervelend. Wij zullen er alles aan doen om uw klacht met grootst mogelijke zorg te behandelen en beantwoorden. Uiteraard zullen wij proberen om uw klacht, indien mogelijk, naar ieder tevredenheid op te lossen.

U kunt uw klacht doorgeven via de e-mail of via de reguliere post.

Mail: info@hondenvoeronline.nl

Postadres:

Hesterweg 5a

7076 AW Varsselder

Categorieën

Wij doen er alles aan om uw hond zo gezond en gelukkig mogelijk te maken! Met onze hoogwaardige hondenbrokken, verschillende soorten snacks én ons aanbod aan gestoomde vers-vlees maaltijden, bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit!   

Hondenbrokken

Hondensnoepjes

Rawhide

Vers Vlees

Hondenbrokken

Rawhide

Hondensnoepjes

Vers Vlees

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en nieuwtjes rondom onze hondenvoeding en webshop.