Gratis verzending vanaf €49

Uitgebreid en vernieuwend assortiment

Uitsluitend de beste kwaliteit hondenvoer

Gratis verzending vanaf €49

Uitsluitend de beste kwaliteit hondenvoer

Uitgebreid en vernieuwend assortiment

Verzending

Instabox

Een betrouwbare en snelle verzending van uw pakket vinden wij ontzettend belangrijk. Precies om die reden verzenden wij uw pakket met ‘Instabox’. Deze verzendmaatschappij heeft een gesloten netwerk met eigen, zelfopgeleide chauffeurs. Een betrouwbare keten die uw pakket snel en efficiënt aflevert.

Z

Gratis verzending vanaf €49,-

Bestelt u voor meer dan €49,-? Dan nemen wij de verzendkosten voor eigen rekening.

Z

Snelle verzending

Voor 20:00 besteld? Uw pakket wordt binnen 2 werkdagen bij u geleverd. In de meeste gevallen is uw pakket de volgende werkdag al in huis. of bij uw pakketkluis in de buurt. 

Z

Track & Trace

U ontvangt automatisch een Track & Trace van de verzendmaatschappij; zo weet u precies wanneer uw pakket geleverd zal worden.

Levertijden

Wij verzenden overal in Nederland  Heeft u voor 20:00 besteld? Dan zullen wij uw pakket dezelfde dag nog verzenden. Uw pakket wordt vervolgens binnen 2 werkdagen bij u geleverd of bij een van de pakketkluizen bij u in de buurt. In de meeste gevallen komt het pakket de volgende dag al bij u binnen. Wilt u naar de Waddeneilanden verzenden? Dan duurt de verzending doorgaans twee werkdagen.

Let op: bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, worden op de eerstvolgende werkdag verzonden.

Track&Trace

Wanneer uw pakket wordt opgehaald, geven wij uw mailadres aan de verzendmaatschappij. De verzendmaatschappij zal u daaropvolgend direct een Track&Trace toesturen. Hierin kunt u uw pakket volgen. Zo weet u precies wanneer uw pakket geleverd gaat worden.

Verzendkosten

Wij rekenen een standaard verzendbedrag van €7,50. Boven de €49,- betaalt u geen verzendkosten.

Categorieën

Wij doen er alles aan om uw hond zo gezond en gelukkig mogelijk te maken! Met onze hoogwaardige hondenbrokken, verschillende soorten snacks én ons aanbod aan gestoomde vers-vlees maaltijden, bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit!

Hondenbrokken

Hondensnoepjes

Rawhide

Vers Vlees

Hondenbrokken

Rawhide

Hondensnoepjes

Vers Vlees

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

In onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en nieuwtjes rondom onze hondenvoeding en webshop.